Bramboráky se slaninou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bramboráky se slaninou

Suroviny

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rozpálíme suchou pánev, nasypeme na ni na kostičky pokrájenou slaninu a za stálého míchání škvaříme. Až slanina pustí tuk, přisypeme pokrájenou cibuli, společně osmažíme dozlatova, odstavíme a necháme vychladnout. Oloupané brambory nastrouháme a slijeme puštěnou vodu. Přidáme horké mléko, celá vejce a promícháme. Osolíme, přidáme oregano, rozmačkaný česnek, mouku a umícháme těsto. Podle potřeby můžeme dát mouky více nebo méně, záleží na vodnatosti brambor. Nakonec do těsta přimícháme obsah pánve se slaninou. Na pánev potřenou tukem dáváme hromádky těsta, rozetřeme na placku a z obou stran smažíme dozlatova.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist