Bramborový koláč s uzeným

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bramborový koláč s uzeným

Suroviny

Porce: 7 + –
  • Hrubá mouka 750 g
  • Syrové brambory 8 ks
  • Vlažné mléko 7.5 dl
  • Uzené maso 200 g
  • Vejce 2 ks
  • Jarní cibulky 3 ks
  • Sádlo 80 g
  • Droždí 50 g
  • Sůl 1 lžička
  • Mletý pepř - dle chuti 1 špetka
  • Sádlo na vymazání plechu 1 ks
  • Feferonky a jarní cibulka na ozdobení 1 hrst

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 7

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mléko rozkvedláme s vejci a rozdrobíme do něj droždí. Přidáme mouku, rozpuštěné sádlo, sůl a trochu pepře a umícháme řídké těsto, které necháme v teple 30 minut kynout. Oloupané brambory nastrouháme najemno a slijeme z nich tekutinu. Uzené maso a cibulku nakrájíme nadrobno a zapracujeme je s bramborami do těsta. Nalijeme ho na vymazaný plech a pečeme při 200°C asi 35 minut. Hotový koláč nakrájíme na řezy a ozdobíme je kouskem feferonky a jarní cibulkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist