Bramborový guláš I

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Nasypeme ji na rozehřátý olej a lehce orestujeme. Kabanos oloupeme a nakrájíme na menší kousky. K cibuli přisypeme mletou papriku, krátce ji zpěníme a přidáme nakrájený salám. Dobře promícháme, zalijeme vlažnou vodou a osolíme.



2. Přivedeme k varu a přidáme celý pepř a bobkový list. Brambory oloupeme ( nové brambory loupat nemusíte ) dobře omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Přisypeme je do vroucího guláše a uvaříme doměkka.



3. Na rozpuštěné sádlo nasypeme hladkou mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku, kterou zahustíme poloměkké brambory a dobře vše promícháme. Guláš dochutíme podle potřeby solí a pepřem, majorákou a lisovaným česnekem a ještě několik minut povaříme. Před podáváním z guláše vyndáme bobkový list.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist