Sendvič s trhaným hovězím masem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Sendvič s trhaným hovězím masem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 360 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso obalte ve směsi ze sušené cibule, česneku, chilli, papriky, cukru, soli a pepře. Uzavřete a nechte v chladu odpočívat přes noc. Šťávu slijte a nechte stranou. Maso pečte přiklopené v předehřáté troubě při 140°C asi šest hodin. Podlévejte šťávou, kterou jste slili. Zkřehlé maso natrhejte vidličkami na vlákna a vraťte zpět do výpeku, promíchejte a nechte dojít v troubě. Červené zelí nakrouhejte a povařte 5 minut, sceďte a zchlaďte studenou vodou. Přidejte majonézu a bílý jogurt, dochuťte solí a pepřem a citronovou šťávou. Rajčátka nakrájejte nadrobno, přidejte nasekané jarní cibulky a bazalku, dochuťte solí a pepřem. Vše podávejte v zahřátých bagetách.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist