Opečené fazole - Frijoles Refritos

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Opečené fazole - Frijoles Refritos

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Mexiko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Fazole zalijeme vodou a necháme je máčet do druhého dne. Druhý den přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a fazole vaříme ve vodě, ve které byly namočeny. Fazole uvaříme doměkka. Voda by se měla téměř všechna vsáknout do fazolí, nesléváme ji. Jestliže není voda téměř žádná, dolijeme trošku a fazole s vodou promícháme. Nevadí, pokud nám fazole mícháním kašovatí. Podle chuti osolíme.
Ve velké pánvi vysmahneme na malé kostičky krájenou slaninu. Přidáme fazole i se zbylou vodou a mícháme, až je vše důkladně promícháno a fazolová kaše nám houstne. A máme opečené fazole.
Protože je nemůžem všechny sníst, necháme si i na druhý den.
Druhý den dáme na pánev trochu sádla, do fazolí přidáme trochu vody a opečeme. Jsou lepší než včera. Jak by ne, vždyť teprve tohle jsou, jak Mexičané správně říkají, „přesmažované fazole“.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist