Zelný štrúdl s uzeným masem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Zelný štrúdl s uzeným masem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Německo

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a chvíli podusíme. Z mouky, vajec, vody a soli vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme na tenkou placku.
Na vyválenou placku na­sklá­dáme zelí, nakrájené uze­­né maso a cibuli. Podle po­­tře­­by můžeme přisolit. Plac­­­ku i s náplní stočíme do rolády a nakrájíme na zhruba 10 centimetrové kousky.
Ty položíme do tukem vy­mazaného pekáčku, podlijeme trochou vody, zakryjeme a dáme péct. Před koncem pečení závin odkryjeme, aby povrch hezky zrůžověl.Nakrájíme a podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist