Bulharské zelí

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bulharské zelí

Suroviny

Porce: 4 + –
  • maso vepřové-plecko 500 g
  • cibule 3 ks
  • česnek 6 stroužek
  • sádlo 1 ks
  • koření karí 1 lžíce
  • pepř 1 ks
  • sůl 1 ks
  • kmín 1 ks
  • malý kečup 1 ks
  • hlávka zelí hlávkové 1 ks
  • voda 1 ks

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Bulharsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli‚ na ní osmahneme kostičky masa‚ osolíme a potřeme česnekem.
Nakrájíme zelí‚ dvě cibule, přidáme karí‚ pepř‚ sůl‚ kmín‚ vše promícháme a po­klademe na maso.
Zalijeme skleničkou ke­čupu‚ trochou vody a dusíme v troubě asi 30–40 minut do změknutí masa.
Podáváme s knedlíkem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist