Holandský guláš

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Holandský guláš

Suroviny

Porce: 4 + –
  • větší cibule 0.5 ks
  • trocha sádlo 1 ks
  • jemný kabanos (nebo drůbeží párky) 150 g
  • bujon (nebo 750 ml vývaru) 0.5 ks
  • brambory 2 ks
  • zakysaná smetana 150 g
  • hladká mouka 1 lžíce
  • podle chuti vegeta 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Nizozemsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nadrobno nakrájenou cibu l i lehce osmahneme na sádle a přidáme nakrájený kabanos. Zalijeme vývarem nebo vodou a přidáme půl kostky bujonu a nadrobno nakrájené brambory.

Vaříme asi 20 minut na mírném plameni. Pak zahustíme zakysanou smetanou, do které vmícháme lžíci hladké mouky. Ještě krátce vaříme, dokud nejsou brambory dostatečně měkké. Dochutíme špetkou vegety nebo polévkovým kořením. Můžeme podávat s chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist