Krůtí rizoto s červenou rýží

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Krůtí rizoto s červenou rýží

Suroviny

Porce: 3 + –
  • červená rýže 2 hrnek
  • červená cibule 1 ks
  • olej 2 lžíce
  • mleté krůtí maso 500 g
  • trocha soli a pepře 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rýži propláchneme studenou vodou a pak uvaříme doměkka dle návodu na obalu. Na jeden hrnek rýže používáme 1,5 hrnku vody nebo zeleninového vývaru.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V pánvi rozpálíme olej a cibulku na něm opečeme dosklovita. Přidáme maso, promícháme, osolíme, opepříme a podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme doměkka asi 15 minut. Uvařenou rýži smícháme s masem a cibulkou a ihned podáváme. Do rizota můžeme také vmíchat libovolnou zeleninu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist