Tuňákový salát se zeleninou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Tuňákový salát se zeleninou

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Tuňáka vyjmeme z konzervy, nálev nebo olej slijeme, ale nepoužijeme
2. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno
3. Mrkev oškrábeme, opláchneme, nastrouháme na nudličky a jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nastrouháme na hrubší nudličky a hned pokapeme citrónovou šťávou, aby nám nezhnědlo
4. Papriky opláchneme, zbavíme semen a nakrájíme na menší kousky
5. Sterilované okurky nakrájíme na tenká kolečka
6. Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme, nakrájíme na osminky a pažitku nasekáme nadrobno
7. Vše dáme do mísy a zalijeme majolkou smíchanou se sójovou omáčkou, worcesterskou omáčkou, mletým pepřem a zlehka promícháme
8. Necháme asi 1 hodinu v chladu rozležet.

Doporučení:
Můžeme podávat s pečivem a ozdobit olivami a na dílky nakrájenými rajčaty.

Poznámka:
Na salát používáme velkou mísu, abychom mohli dobře a snadno salát promíchat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist