Lasagne s batáty a ricottou v obálce

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Lasagne s batáty a ricottou v obálce

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Strouhaný parmazán, najemno 25 g
  • Mozzarella, nastrouhaná 150 g
  • Ricotta 500 g
  • Lasagnový plát 4 plátek
  • Balát, nakrájený na tenké plátky 1 ks
  • Krájených rajčat 400 g
  • Na zálivku
  • Olivový olej 60 ml
  • Bazalkových lístků 2 hrst
  • Nastrouhaná kůra z biocitronu 1 lžíce

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1 Zahřejte troubu na 200 °C. Suroviny na zálivku důkladně promíchejte v misce a odložte.

2 V míse smíchejte parmazán, dvě třetiny mozzarelly a ricottu.

3 Z pečicího papíru si připravte 4 kusy o rozměrech cca 25 x 35 cm. Dva z nich položte na plech, vyskládejte na ně doprostřed vždy: těstovinový plát, na něj naneste čtvrtinu sýrové směsi, čtvrtinu batátů a čtvrtinu krájených rajčat. Vrstvy zopakujte a povrch posypte zbývající mozzarellou.

4 Zakryjte druhými dvěma kusy pečicího papíru a poskládejte okraje tak, aby vznikly ploché obálky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist