Italský hovězí guláš

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Italský hovězí guláš

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Cibule, na plátky 1 ks
  • Česnek, rozetřený 1 stroužek
  • Olivový olej 2 lžíce
  • Hovězí přední maso bez kosti, kližky, na kousky 300 g
  • Žlutá paprika, zbavená semeníku, na nudličky 1 ks
  • Rajčata (á 400g) 1 plechovka
  • Rozmarýn, nasekaný 1 hrst
  • Černé olivy 1 hrst

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Večeře

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ve velkém hrnci opékejte 5 minut cibuli a česnek na olivovém oleji. Pak přidejte maso a nechte jej zatáhnout. Poté vsypte kousky papriky, přidejte plechovku rajčat a rozmarýn a přiveďte k varu. Nechte probublávat 40 minut, aby maso změklo. Pokud je potřeba, vlijte trochu vody. Nakonec vmíchejte olivy.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist