Jogurtový nanuk s jahodami

Kategorie: Ostatní

Autor:

Jogurtový nanuk s jahodami

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Bílý jogurt dáme do misky a prošleháme ho s cukrem. Mražené jahody necháme chvíli povolit nebo je vložíme na 30 sekund do mikrovlnné trouby a necháme je rozmrazit. Pak je přidáme k jogurtové směsi a vše rozmixujeme.
Hmotu rozdělíme do formiček na nanuky nebo do malých plastových kelímků. Necháme je přibližně 30 minut mrazit, pak do středu každé formičky zapíchneme nanuková dřívka(Lze zakoupit v papírnictví nebo v domácích potřebách) a mrazíme další 3-4 hodiny. Hotové nanuky vyndáme z mrazáku a necháme je chvíli povolit při pokojové teplotě, aby šly lépe vyndat z formiček, a podáváme je.

Poznámka:

Místo jahod můžeme použít i jiné ovoce a můžeme je zmražené namočit do čokoládové polevy a znovu na chvíli vložit do mrazáku. Nepokládat, ale ručně je otáčet, aby čokoláda tuhla rovnoměrně.Po ztuhnutí je můžete zabalit do potravinářské fólie a uchovat v mrazáku pro pozdější konzumaci
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist