Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

Kategorie: Ostatní

Autor:

Suroviny

Porce: 6 + –
  • Bílé hroznové víno bez pecek 27 ks
  • Červené hroznové víno bez pecek 27 ks
  • Smetanový sýr nebo zakysaná smetana 2 lžíce
  • Modré cukrové korálky (nebo cokoli, co lze použít jako oči) 12 ks
  • Jahody 6 ks
  • Pedro Medvídci 1 ks
  • Špejle 12 ks

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Děti

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Krok 1:
Housenky: Podle obrázku napíchejte 6 zelených hroznových kuliček a 3 zelené Pedro medvídky do špízu. Zopakujte postup ještě dvakrát, a pak to samé znovu s kuličkami červených hroznů a červených želé medvídků, abyste vytvořili tři zelené a tři červené housenky. Vanilkovou polevu dejte do sáčku na polevu a ustřihněte jeden konec tak, abyste mohli udělat malá očička housenkám. Na očička přitiskněte modré cukrové korálky nebo jinou jedlou dekoraci.

Krok 2:
Ještěrky: Odkrojte z každé jahody stopku s lístky. Spojte 3 zelené kuličky hroznů a 3 zelené Pedro medvídky do jednoho špízu a nakonec přidejte jahodu se zaoblenou stranou směrem ven. Zopakujete dvakrát se zelenými kuličkami hroznů a zelenými Pedro medvídky a třikrát s červenými. Opět vytvořte pomocí polevy v sáčku očička jako u housenek a přitiskněte na ně modré cukrové korálky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist