Pomerančová marmeláda ze 3 surovin

Kategorie: Ostatní

Autor:

Pomerančová marmeláda ze 3 surovin

Suroviny

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Určen pro: Bez lepku

Způsob přípravy: Zavařování

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Důkladně si omyjeme a očistíme citrony a pomeranče. Citronovou a pomerančovou kůru si oloupeme(bez bílé hořké slupky.Tu odřízneme a dužinu nožem vyfiletujeme a pokrájíme na malé kousky. Případné pecky vyndáme. Pomerančovou a citronovou kůru pokrájíme na tenké plátečky. Pokrájenou dužinu, kůru a cukr vložíme do hrnce a na mírném plameni vaříme 40-50 minut až se nám marmeláda zahustí na požadovanou konzistenci.

Ještě horkou marmeládu vlijeme do vyvařeným zavařovacích sklenic, pořádně uzavřeme a otočíme víčkem dolů a necháme vychladnout.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist