Těsto na pizzu k zamražení

Kategorie: Ostatní

Autor:

Těsto na pizzu k zamražení

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 160 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Ve velké míse rozpustíme droždí s cukrem a necháme 10 minut stát
2. Přidáme 3 lžíce oleje, postupně 800g hladké mouky a zpracováváme těsto tak dlouho, až se přestane lepit na stěny mísy
3. Na pomoučeném vále ještě asi 5minut vypracováváme těsto, aby bylo pružné a hladké
4. Potom ho necháme kynout v míse vytřené olejem asi 1hodinu
5. Těsto znovu propracujeme a rozdělíme na tři díly
6. Z každého dílu vytvoříme bochánek a necháme je asi 15 minut pod utěrkou odpočinout
7. Trouba předehřejeme na 230-240 °C
8. Koule rozválíme na tři placky o průměru asi 35 cm
9. Dáme je na plech, potřeme olejem a v troubě pečeme v dolní části 12-15 minut
10. Pokud se během pečení utvoří na povrchu těsta puchýře, propíchneme je vidličkou
11. Hotové korpusy necháme vystydnout, zabalíme do mikrotenových sáčků a dáme do mrazničky, kde tyto korpusu vydrží až 3 měsíce
12. Po rozmrazení pizzy potřeme olejem, poklademe na ně různé suroviny dle chuti a krátce zapečeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist