Švestková omáčka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Švestková omáčka

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

. Polovinu vypeckovaných švestek rozmixujeme, druhou polovinu jen rozpůlíme a za častého míchání vaříme, až omáčka začne houstnout

2. Pak přidáme cukr, ocet, sůl a dále vaříme do zhoustnutí

3. Do omáčky přidáme 5 minut před dovařením nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, , koriandr a hořčičná semínka rozdrcená válečkem (nejlépe v mikrotenovém sáčku) a promícháme (dlouhým varem by koření ztratilo na chuti a vůni, cibule i česnek by se rozvařily)

4. Omáčka má být sladkokyselá.



Doporučení:

Příloha: Masové nebo zvěřinové pokrmy.

Poznámka:

kdo má rád, může přidat trochu mletého chilli
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist