Honey lips

Kategorie: Nápoje

Autor:

Honey lips

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejprve zvolíme vhodnou sklenku. Není-li vychlazena z mrazáku nebo alespoň chladničky, vložíme do ní kostku ledu.

Připravíme šejkr tak, že hlavu nádoby uzavřeme zátkou, tělo naplníme ledem. Poté sklenkou rychle kroužíme, abychom uvedli kostku ledu do pohybu. Po krátké chvilce se stěny sklenky orosí - sklenka je vychlazena.

Nyní vylijeme vodu ze šejkru, která vznikla samovolným rozpouštěním kostek ledu. Kdybychom ji tam nechali, zbytečně by ředila nápoj více, než je třeba. Do šejkru odměříme rum Havana Club, čerstvou citronovou šťávu a včelí med. Tělo uzavřeme hlavou a nápoj energicky protřepeme. Sejmeme zátku hlavy, levou rukou lehce přidržujeme nožku sklenky a nápoj přes sítko v hlavě šejkru nalijeme na střed skleničky.

Honey lips ihned podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
TOPlist