Jalta glory

Kategorie: Nápoje

Autor:

Jalta glory

Suroviny

Porce: 1 + –
  • malinový sirup 0.1 dl
  • gruzíňský koňak 0.5 dl
  • sekt 1 dl
  • pomerančová šťáva 0.3 dl
  • pomeranč 1 plátek
  • led 2 kostka

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do sklenky (větší širší) dáme rozdrcené kostky ledu. Přelijeme je sirupem a pramínkem nalijeme pomerančovou šťávu. Dáváme pozor, aby se barvy nepromíchaly.

Pak opatrně vložíme plátek oloupaného pomeranče a dolijeme vychlazeným sektem.

Jalta Glory nakonec doplníme poslední ingrediencí - pomalu přilijeme gruzínský koňak.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist