Pedrovodka

Kategorie: Nápoje

Autor:

Pedrovodka

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Kvašení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vodku nalijeme do neprodyšné nádoby. Přidáme cukr a nádobou třepeme, tak dlouho, dokud se nerozpustí. Poté přidáme žvýkačky. Necháme je vyluhovat alespoň 24 hodin (lepší je ale několik dní) za občasného protřepání. Žvýkačky ztratí barvu a změní strukturu. Vodku ochutnáme a případně přisladíme. Poté ji přefiltrujeme do malé sklenky. Změklou žvýkačku bude možné roztáhnout, aniž by bylo nutné ji žvýkat. Přetáhneme ji přes skleničku a vytvoříme v ní otvor. Hotovo!

Poznámka:

Žvýkačka pedro, která prý dělá ty největší bubliny, je neodmyslitelně spjata s dětstvím. Přesto není snadné vymyslet recept s výrobkem, který se nejí! Jediné řešení je nechat ho vyluhovat v alkoholu, který nasákne jeho nezaměnitelnou chutí. Ale zábavnější bude jeho dekorace. Pozorujte obličeje svých hostů, až jim umělecké dílo předložíte! Tento recept zaručeně oddělí volnomyšlenkáře od konzervativců, zrno od plev, chcete-li….
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist