Křehký štrůdl

Kategorie: Moučníky

Autor:

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejdřív nasucho opražíme strouhanku do lehkého zezlátnutí a necháme vychladnout.

Z uvedených surovin zpracujeme na vále těsto.

Jablka zbavíme slupek a jádřinců a pokrájíme na drobné kousky.

Těsto rozdělíme na poloviny.

Každou část rozválíme na obdélník cca 35x30 cm. Posypeme polovinou strouhanky, polovinou jablek a cukrem. Množství cukru korigujeme podle kyselosti jablek.

Přehneme okraje dovnitř a srolujeme. Záviny propícháme vidličkou.

Pečeme na plechu vyloženém papírem na pečení dorůžova (190°C, cca 30 minut).

Před podáváním pocukrujeme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist