Borůvkové BeBe řezy

Kategorie: Moučníky

Autor:

Borůvkové BeBe řezy

Suroviny

Porce: 4 + –
  • světlé bebe sušenky 2 balení
  • tmavé bebe sušenky 2 balení
  • tvaroh 750 g
  • cukr vanilkový 1 ks
  • cukr moučkový 5 lžíce
  • banány 4 ks
  • tuk (Zlatá Haná) 250 g
  • kompot borůvkový 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nachystáme si sušenky BeBe, nejlepší je použít tmavé i světlé. Do vhodné nádoby (ideální je např. obdélníkový pekáč na pečení) narovnáme jednu vrstvu sušenek do tvaru šachovnice.
Z tvarohu, tuku, vanilkového cukru a cukru moučky umícháme hladký krém.
Krémem lehce pomažeme sušenky narovnané v pekáči.Navrch narovnáme další vrstvu sušenek. Světlé rovnáme na tmavé a naopak. Opět pomažeme krémem.
Banány nakrájíme na tenké plátky a klademe je na krém. Pak následuje vrstva sušenek.
Do zbylého krému přimícháme borůvky. Natřeme jím sušenky a zakryjeme poslední vrstvou sušenek.
Dáme na dvě hodiny do chladna ztuhnout. Můžeme ozdobit šlehačkou a ovocem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist