Řezy mascarpone

Kategorie: Moučníky

Autor:

Řezy mascarpone

Suroviny

Porce: 12 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Určen pro: Děti

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Svačina

Země: Česká republika

Počet porcí: 12

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Připravíme si těsto. Ananasový kompot i se šťávou rozmixujeme. Přidáme vejce, cukr, mouku s práškem do pečiva, jedlou sodu a kakao. Těsto důkladně promícháme. Hladké těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 30 minut na 180 °C.

Z pomazánkového másla, mascarpone, zakysané smetany, vanilkového pudinku a vanilkového cukru umícháme krém.

Upečený korpus vyjmeme z trouby a necháme vychladnout. Poté korpus namažeme mascarpone krémem a ozdobíme jahodami, rozpuštěnou čokoládovou polevou a opraženými mandlemi.

Řezy mascarpone necháme před podáváním minimálně 2 hodiny chladit. Pak už stačí jen nakrájet a mascarpone řezy podávat k dobré kávě.

K upečení řezů mascarpone mne inspiroval pořad Prostřeno.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist