Vepřové medailonky s hruškami

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřové medailonky s hruškami

Suroviny

Porce: 2 + –
  • Slunečnicový olej 1 lžíce
  • Cibule červená - krájená na osminky 2 ks
  • Hruška - nakrájená na čtvrtky 2 ks
  • Rozmarýn 2 snítka
  • Sůl 1 špetka
  • Vepřové medailonky 4 ks
  • Niva 50 g

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Francie

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Olej rozpalte na pekáčku, přidejte cibule, hrušky, většinu rozmarýnu a sůl. Opékejte 5 minut, dokud směs nezačne karamelizovat. Pusťte troubu na vyšší stupeň, maso lehce naklepejte, osolte ho, přidejte k zelenině a opékejte pět až deset minut z obou stran, dokud nezezlátne a nezměkne. Posypte sýrem a dejte do trouby nebo pod gril na pět až deset minut zapéct, aby se sýr rozpustil.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist