Kapr po husarsku

Kategorie: Maso

Autor:

Kapr po husarsku

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kapra vykucháme , aby v břiše zůstal co nejmenší otvor , dobře
vypláchneme vodou. Připravíme nádivku ze dvo lžic osoleného
másla a 6-ti lžic nastrouhané zeleniny pepře a muškátového oříšku.
Nádivkou kapra naplníme a zašijeme. Potom kapra na několik hodin
naložíme do marinády připravené z citronové šťávy , oleje a
nasekaných šalotek. Uleženého kapra pozvolna pečeme za častého
podlévání rybím vývarem.
Podáváme s remuládovou omáčkou kterou připavíme z majonézy ,
do které vetřeme uvařené žloutky , přidáme usekanou zelenou
petrželku , usekané kapary , sardelovou pastu a hořčici. Směs
promícháme s horkou vydušenou omáčkou , dáme do omáčníku.

Poznámka:

Kapra podáváme s vařenými brambory a přelijeme omáčkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist