Dvanáctihodinová kachna

Kategorie: Maso

Autor:

Dvanáctihodinová kachna

Suroviny

Porce: 4 + –
  • med 1.5 dl
  • kachna (cca 1,7 kg) 1 ks
  • podle chuti
  • kmín 1 ks
  • sůl 1 ks

Doba přípravy: 750 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kachnu umyjeme, osušíme, odřežeme přebytky tuku a důkladně osolíme zevnitř i zvenku. Posypeme ji kmínem.

Kachnu dáme do pekáče, mírně podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme 6 hodin v troubě předehřáté na 90 °C. Potom teplotu zvýšíme na 120 °C a pečeme dalších 6 hodin.

Hodinu před koncem pečení kachnu odkryjeme, potřeme medem a do konce pečení ji podle potřeby potíráme.

Dvanáctihodinovou kachnu rozkrájíme na porce a podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist