Vepřová žebra na pivu

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vepřová žebra 2 kg
  • Cibule 2 ks
  • Černé pivo 400 ml
  • Koření
  • Sušená cibule 2 lžíce
  • Granulovaný česnek 1 lžička
  • Mletá uzená paprika 2 lžíce
  • Třtinový cukr 2 lžíce
  • Hořčičné semínka 1 lžíce
  • Sůl 2 lžíce
  • Pepř 1 lžička
  • Sušený tymián 1 lžička
  • Sušené oregano 1 lžička
  • Chilli vločky 1.2 lžička

Doba přípravy: 105 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Všechno koření roztlučte v hmoždíři a pořádně rozmělněte, nebo také umelte. Naporcovaná žebra touto směsí potřete, přiklopte a dejte do chladu, nejlépe přes noc. Žebra a nahrubo nasekané cibule zalijte částí piva a sosu, který se z nich přes noc uvolnil, a přiklopené dejte péct do trouby na 180°C asi 90 minut. Podlévejte zbylým pivem a sosem. Hotová žebra přesuňte na gril a grilujte dozlatova. Z každé strany 5 minut.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
TOPlist