Ragú ze tří druhá masa

Kategorie: Maso

Autor:

Ragú ze tří druhá masa

Suroviny

Porce: 6 + –
  • Hovězí maso ( kýta nebo krk ) 600 g
  • Vepřové žebírka 600 g
  • Cibule 1 ks
  • Malá vepřová klobása salsiccia 6 ks
  • Olivový olej 6 lžíce
  • Rajčatový protlak 2 lžíce
  • Krájená rajčata v konzervě 800 g
  • Tymián 3 snítka
  • Šalvěj - lístek 6 ks
  • Sůl dle chuti 3 špetka
  • Barevný drcený pepř dle chuti 3 špetka
  • Bílý chléb k podávání 1 ks

Doba přípravy: 140 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Itálie

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájejte na větší kusy a žebírka na porce. Osolte a opepřete. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Klobásky od sebe oddělte. Ve velkém kastrolu zahřejte olej. Vsypte cibulku a restujte ji do změknutí. Přidejte všechno maso a opékejte ho, až se zatáhne. Pak přidejte protlak a krátce orestujte. Přidejte nakrájená rajčata, tymián a šalvěj. Plechovky od rajčat lehce vypláchněte a vzniklou tekutinou podlijte maso. Zaklopte a na velmi mírném ohni duste asi 2 hodiny, až bud hovězí maso docela měkké. Podávejte ideálně s čerstvým bílým chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
TOPlist