"Játrové řízečky"

Kategorie: Maso

Autor:

"Játrové řízečky"

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Játrový salám 300 g
  • Mleté ořechy 120 g
  • Strouhanka 80 g
  • Mletá paprika 0.5 lžička
  • Sůl 1 špetka
  • Rozšlehané vejce 2 ks
  • Olej 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mleté vlašské (jsou lepší) nebo lískové ořechy smícháme s paprikou a strouhankou. Vejce rozšleháme se špetkou soli. Játrový sýr nakrájíme přibližně na 0,5 cm silné plátky.
Plátky játrového sýru nejprve pečlivě namočíme v rozšlehaném vajíčku, pak obalíme v oříškové směsi a ihned smažíme v rozehřátém oleji z obou stran dozlatova.
Podáváme s jakoukoliv bramborovou přílohou.

Poznámka:

Játrový sýr lze obalit klasisky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a je také moc dobrý.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist