MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Kategorie: Maso

Autor:

MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Maso 1.5 kg
  • Cibule 500 g
  • Čerstvé žampiony 500 g
  • Šlehačka 1 kelímek
  • Sůl 1 ks
  • Pepř mletý 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, potřeme olejem a uložíme do lednice tak na 2 hodiny odležet - pozor, nesolíme, ani nepepříme. Nakrájíme cibuli na větší kousky, dost osolíme a opepříme a do sklovata ji osmažíme. Žampiony taktéž osolené a opepřené osmažíme na pánvi. Nyná maso opečeme na pánvi jako minutku a když je hotové přidáme k němu osmaženou cibuli a žampiony, zalijeme jednou šlehačkou a vše 2-3 minuty povaříme. Dochutíme třeba něčím pálivým a podáváme s čímkoliv.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist