Jogurtovo-křenové závitky

Kategorie: Maso

Autor:

Jogurtovo-křenové závitky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vepřové maso 800 g
  • Sůl a pepř 1 ks
  • Krenex 1 sklenice
  • Bílý jogurt 500 g
  • Párátka 1 ks
  • Sádlo 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Delší plátky masa naklepeme, dobře osolíme, opepříme, potřeme Krenexem a jogurtem, zavineme a zpevníme párátkem. Připravené závitky přendáme do vymazané zapékací misky. Zbytek jogurtu smícháme s Krenexem, naneseme na závitky, zaklopíme nebo zakryjeme alobalem a pečeme cca 40 minut, pak odkryjeme a dopečeme doměkka a dozlatova.
Podáváme s chlebem nebo bramborem a sklenicí vychlazeného piva.

Poznámka:

Lze připravit den předem a nechat do druhého dne proležet.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist