Medové uzené

Kategorie: Maso

Autor:

Medové uzené

Suroviny

Porce: 4 + –
  • velká cibule (nakrájená na plátky) 1 ks
  • sádlo 1 lžíce
  • uzená krkovice 4 plátek
  • Zálivka
  • dijonská hořčice 1 lžíce
  • černé pivo 150 ml
  • med 1 lžíce

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do vymaštěného pekáčku rozložíme cibuli nakrájenou na velká kolečka. Pomastíme ji sádlem a rozložíme na ni plátky uzeného masa. Vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme asi 45 minut dozlatova.
V polovině pečení pekáč vyndáme a maso zalijeme omáčkou smíchanou z hořčice, piva a medu. Dopečeme doměkka a podáváme s pečivem. Jako příloha je také velmi dobrá dušená cuketa s lilkem a cibulí.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist