Hovězí závin

Kategorie: Maso

Autor:

Hovězí závin

Suroviny

Porce: 6 + –
  • maso hovězí 1.5 kg
  • hořčice 2 lžíce
  • slanina anglická 200 g
  • klobása 2 ks
  • okurky sterilované 3 ks
  • cibule 2 ks
  • česnek 3 stroužek

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hovězí zadní rozklepeme na tenký plát, potřeme hořčicí, navrch položíme anglickou slaninu, klobásu a proužky okurek. Cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme i česnek.
Zavineme, převážeme provázkem a zabalíme do alobalu. Pečeme asi 50 minut.
Hotovou roládu nakrájíme na plátky. Podáváme s opečenými bramborami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » Potřebuji poradit  04.02.2019 21:10
    Stomach1
    Ahoj všichni, prosím o rady nebo spíš zkušenosti s rýžovarem Sencor SRM... více
  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist