Jelení ragú

Kategorie: Maso

Autor:

Jelení ragú

Suroviny

Porce: 4 + –
  • jelení maso bez kosti 500 g
  • cibule 1 ks
  • mrkev 2 ks
  • petržel 1 ks
  • kousek celer 1 ks
  • kousek sádlo 1 ks
  • červené víno 200 ml
  • trocha celý pepř. nové koření, jalovec a bobkový list 1 ks
  • houby (čerstvé, sušené, mražené) 1 hrst
  • rybízová marmeláda 1 lžíce
  • podle potřeby sůl 1 ks

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Jelení maso nakrájíme na větší kostky, cibuli a kořenovou zeleninu na menší kousky. Na sádle osmahneme maso tak, aby se ze všech stran zatáhlo, vyjmeme a dáme chvíli stranou. Ve stejném kastrolu osmahneme cibuli a kořenovou zeleninu, po chvilce vrátíme maso zpět a podlijeme vínem.
Pepř, nové koření a jalovec rozdrtíme v hmoždíři a maso posypeme. Přidáme bobkový list a vše zalijeme vodou tak, aby bylo maso ponořené. Dusíme doměkka asi hodinu a půl. Před koncem přidáme houby a marmeládu, rozmícháme a ještě 10 minut povaříme. Podle potřeby osolíme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist