Vepřová panenka s pepřovo-smetanovou omáčkou

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřovou panenku odblaníme, osolíme a a zlehka potřeme olejem.Pánev rozpalíme a opečeme na ní zprudka panenku ze všech stran. Do panenky v žádném případě nepíchejte vidličkou.

 

Panenku přendejte z pánve na malý pekáček do trouby, vložte na ní máslo a snítku rozmarýnu a 5 minut ji nechte odpočínout v troubě předehřáté na 90°C.

 

Do výpeku z pánve, kde jsme opékali panenku přidejte lžíci nakládaného zeleného pepře, podlijte vínem, které nechte odpařit a po odpaření přidejte smetanu a chvíli provařte.

 

Panenku vyjměte z trouby a pokrájejte ji na plátky a případnou šťávu z panenky přilijte do pepřové omáčky a zamíchejte.

 

Plátky panenky podávejte spolu s pepřovo-smetanovou omáčkou okolo masa.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
TOPlist