Opékané jehněčí řízečky

Kategorie: Maso

Autor:

Opékané jehněčí řízečky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • jehněčí maso 500 g
  • bílý jogurt 150 g
  • rostlinný olej 100 ml
  • margarín 100 g
  • lístkové ořechy 100 g
  • Extra ostrý kečup Hellmanns 4 lžíce
  • rozmarýn 1 ks
  • Knorr Inspirace Kuřecí nugetky s mexickým dipem 1 balíček

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso umyjte, očistěte od vláken, odřežte přebytečný tuk a vykrájejte řízečky s kostí.
Řízečky osmažte na obou stranách, ale ne úplně.
Posekejte rozmarýn, rozdrobte ořechy. Obalovací směs Maso umyjte, očistěte od vláken, odřežte přebytečný tuk a vykrájejte řízečky s kostí.
Řízečky osmažte na obou stranách, ale ne úplně.
Posekejte rozmarýn, rozdrobte ořechy. Obalovací směs Knorr Inspirace Kuřecí nugetky s mexickým dipem smíchejte s margarínem, rozmarýnem a ořechy.
Takto připravenou hmotu položte navrch masa. Maso opékejte v troubě rozehřáté na 200 stupňů po dobu cca 6 minut.
Kečup a jogurt smíchejte s dresingem připojeným k obalovací směsi Knorr Inspirace Kuřecí nugetky s mexickým dipem.smíchejte s margarínem, rozmarýnem a ořechy.
Takto připravenou hmotu položte navrch masa. Maso opékejte v troubě rozehřáté na 200 stupňů po dobu cca 6 minut.
Kečup a jogurt smíchejte s dresingem připojeným k obalovací směsi Knorr Inspirace Kuřecí nugetky s mexickým dipem.

Poznámka:

jehněčí maso - nejlépe hřbet i s kostí
rozmarýn - celá větvička
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist