Aljašská treska v těstíčku

Kategorie: Maso

Autor:

Aljašská treska v těstíčku

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: USA

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Rybí filé opláchneme, osušíme, okořeníme pepřem a solí a pokapeme citrónovou šťávou
2. Z mouky, mléka a vajec připravíme těstíčko, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr a sůl
3. Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a osolíme, můžeme přidat trochu másla
4. Cuketu, mrkev a papriku nakrájíme na kostičky nebo proužky a na rozehřátém oleji krátce orestujeme
5. Rybu namáčíme v těstíčku a na rozpáleném oleji smažíme z obou stran dozlatova
6. Do zakysané smetany rozmačkáme česnek osolíme a podáváme k rybě a bramborám.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist