Kuřecí stehna v medové marinádě pečená v alobalu

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.
Připravíme si marinádu z medu, sladké papriky, bílého pepře a oleje a touto marinádou stehna ze všech stran potřeme.
Připravíme si 8 ks stejně velkých čtverců alobalu.
Do alobalu vložíme stehna s marinádou a přidáme po snítce rozmarýnu(nebo můžeme nahradit sušeným rozmarýnem),osolíme a zabalíme a poté raději zabalíme ještě v 1 vrstvě alobalu, aby nám nevytekla šťáva a dáme do trouby péct na cca 50 minut na 180°C. Posledních 5 minut můžeme péct na funkci grill při 220°C nahoře odkryté, aby se nám vytvořila zlatá kůrka.
Stehna podáváme přelitá výpekem, který můžeme ještě zredukovat a s brambory, knedlíkem, kaší nebo jako v našem případě s bramborem pečeným v alobalu s dresinkem z česneku a bílého jogurtu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist