telecí ragů s bramboráčky

Kategorie: Maso

Autor:

telecí ragů s bramboráčky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • brambory 750 g
  • telecí řízky 600 g
  • cibule 1 ks
  • olej 4 lžíce
  • máslo 1 lžíce
  • mouka 1 lžíce
  • bílé víno 125 ml
  • masový vývar 125 ml
  • smetana 125 ml

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Oloupeme a nahrubo nastrouháme vařené brambory. Po částech je rychle opečeme na oleji, osolíme, přimáčkneme a na mírném ohni opékáme asi 10 min. dozlatova. Opatrně je obrátí­me, dopečeme a rozdělíme na talíře.

2. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli posekáme. Maso opékáme na oleji a másle. Přidáme cibuli, poprášíme mou­kou a pražíme asi 3 min. Poté obojí vyjmeme.

3. Vypečenou šťávu rozředíme vínem. Prolijeme vývar a necháme trochu povařit. Přidáme maso a společně ohříváme asi 2 min. Vmícháme smeta­nu, osolíme a opepříme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist