Kančí žebro na cibuli a slanině

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 100 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Žebra potřeme mořidlem z oleje, drcených jalovčinek, pepře a soli, necháme 24 hodin odležet v lednici
2. Naložená žebra naskládáme na plech, zakápneme olejem, osolíme, okmínujeme a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C, během pečení podléváme vodou a otáčíme
3. Nakrájíme cibuli, česnek, slaninu a 30 minut před koncem pečení žebra posypeme připravenými nakrájenými ingrediencemi, přidáme bobkový list a nové koření, dopékáme až jsou žebra měkká a maso jde od kosti
4. Žebírka přendáme na talíř, polijeme výpekem, dáme i opečenou cibuli a slaninu, porce ještě posypeme nastrouhaným křenem a podáváme s chlebem, ostrou hořčicí a chlazeným pivem.

Poznámka:

dle chuti sůl, pepř, jalovec, bobkový list,kmín
příprava 100 minut + 24 hodin naložené
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist