,,Knusperli" s omáčkou remoulade

Kategorie: Maso

Autor:

,,Knusperli" s omáčkou remoulade

Suroviny

  • Čerstvý rybí filet (nejlépe treska) 600 g
  • Mléko 5 lžíce
  • Světlé pivo 8 lžíce
  • Olej 1 lžíce
  • Vejce 2 ks
  • Hladká mouka 150 g
  • Sůl na dochucení 2 špetka
  • Pepř na dochucení 1 špetka
  • OMÁČKA REMOULADE
  • Majonéza 200 g
  • Hořčice 1 lžíce
  • Nasekané ančovičky 1 lžička
  • Kyselá okurka 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Švýcarsko

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Smícháme mléko, pivo a olej. Pomalinku přidáváme mouku a vždy promícháme. Jestliže je těsto řídké, přidáme ještě trochu mouky. Okořeníme a nakonec přidáme vejce, řádně smícháme.
Rybí filet nakrájíme na kousky, lehce osolíme a opatrně protáhneme těstíčkem, necháme lehce okapat a pomalinku vysmažíme dozlatova v předehřátém oleji.

OMÁČKA REMOULADE

Majonézu smícháme s hořčicí, nasekanou petrželkou, ančovičkami a okurkou

Poznámka:

TIP: Podáváme s vařenými bramborami, které promícháme s rozehřátým máslem a posypeme petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist