Mořský vlk pečený v alobalu na grilu

Kategorie: Maso

Autor:

Mořský vlk pečený v alobalu na grilu

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Mořský vlk 4 ks
  • Citrón 1 ks
  • Česnek 8 stroužek
  • Míchaný salát 200 g
  • Brambory vařené 200 g
  • Olivový olej extra panenský 4 lžíce
  • Sůl 4 špetka

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Dietní

Způsob přípravy: Grilování

Zařazení: Oběd

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mořského vlka vykucháme a dobře omyjeme a osušíme. Je důležité, abychom na rybě nechali šupiny, které budou bránit přilnutí k alobalu. Rybu také zbavíme žáber a odstřihneme nůžkami ploutve. Mořského vlka naplníme plátkem citrónu a rozdrcenými 2 stroužky česneku. Alobal potřeme olejem a rybu do něj pořádně zabalíme, aby neunikala pára. Vložíme na gril a pečeme 20 - 30 minut mimo žhavou zónu.

Gril musí být zaklopený, aby udržoval teplotu. Po upečení rybu opatrně vybalíme z alobalu. Rybu nejprve nařízneme špičkou nože na zádech a odstraníme kůži. Následně opatrně naporcujeme maso a podáváme. Maso je dobré ještě ochutit špetkou mořské soli a pokapat olivovým olejem. Jako přílohu jsou ideální grilované plátky předvařených brambor nebo míchaný listový salát.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist