Smažené zeleninové jarní závitky

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Smažené zeleninové jarní závitky

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na oleji osmahněte nadrobno nasekanou šalotku, přidejte na tenké plátky nakrájenou mrkev, zelí bambusové výhonky, nasekané chilli papričky, koriandr, krátce orestujte. Osolte a opepřete. Zeleninovou směs vyndejte z pánve a nechte okapat. Rýžové papíry namočte do teplé vody a nechte podle návodu změknout, pak je přendejte na čistou utěrku, na každý papír přendejte směs, stočte do závitku, konce promáčkněte dovnitř a smažte ve vyšší vrstvě oleje dozlatova ze všech stran. Podávejte ze zálivkou z vinného octa, chilli papričky a koriandru.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist