Cizrnová pasta

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Cizrnová pasta

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Cizrnu přeložíme do síta a propláchneme studenou vodou. Necháme okapat a najemno rozmixujeme.

2. Česnek rozetřeme se solí. Vmícháme spolu s citronovou šťávou, římským kmínem a tahini do cizrny, osolíme, přikryjeme poklicí a uložíme asi na 30 min. do chladničky.

3. Petrželku omyjeme, osušíme a otrháme lístky. Okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky.

4. Plátky okurky rozdělíme ozdobně do misek, do středu dáme cizrnovou pastu. Vymáčkneme do ní důlek a pokapeme olejem. Ozdobíme olivami a petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist